Corvinus vagy Bge?
Melyik a színvonalasabb?
Pénzügy és számvitel szakon?
ma 20:19
akkor vedd fel a szemüveged, mert nagyon rosszul nézed
az otp vezetőségére néztem most rá, de csak Corvinusos van szinte
tényleg ennyire lecsökkent volna ott a színvonal? nem semmi
20. "BGE diplomával közelébe sem engednek a valós banküzemtani, szakmai melókhoz, pedig nem kettesekkel végeztem el."
Én ezt nem vitatom. Bár itt lehet egy skill issue is. Dolgoztál valaha hasonló területen akár csak gyakornokként? Ilyen állásra valószínűleg csak GPME-seket és alk. közgázosokat hívnak be.
"Általában visszajelzés nélkül landol a "kukába" az önéletrajzom, pont ezért gondolkozom egy Korvós pénzügyben."
Nem vagyok biztos abban, hogy ez pont a bankszektorban segíteni fog (a GPME-sekkel és alk. közgázosokkal szemben). De sok sikert kívánok!
Engem kifejezetten a bankvilág érdekel, ahogy nézegettem a gazdaságmatematikus tantervet olyan sokat nem foglalkoznak vele.
Inkább pénzügy vagy alkalmazott közgáz, az is inkább már mesteren.
21. Jézusom ugye nem az OTP lesz a hazai közgazdasági szakma mércéje? :) (Mint megbeszéltük, a vezérigazgató egyből BGE-s szóval...)
Nézz meg akkor pl. egy Telekom vezetőséget, nem látsz egy Corvinusosat se. Van 2 BGE, 1 IBS, 1 műszaki stb. [link]
Na én befejeztem, tényleg értelmetlen ez a faxméregetés, amit csinálsz. Aki otthon van az üzleti szektorban, az tudja jól, hogy nem kizárólag Corvinusosokkal van tele az üzleti élet, és a BGE (elődintézményei) nagyon erősen reprezentáltak, ami már csak azért sem csoda, mivel mind a PSZF, mind a Külker kiemelt intézmények voltak mindig is.
"Te magadat pontozgatod fel :D"
Pontozgatja fel magát a halál. Kisebb dolgom is nagyobb annál, mint hogy a hülyeségeiddel foglalkozzam.
(Mint megbeszéltük, a vezérigazgató egyből BGE-s szóval...)
*3 év PSZF 10+ év Corvinus, inkább Corvinus lesz az.
Na csövi.
"Bge-t fogom megjelölni szerintem ez is tökéletes lesz"
Tehát
1. Csináltál 4-5 regisztrációt.
2. Kiírtál egy Corvinus vs BGE kérdést
3. Másik regisztrációidról válaszoltál rá, hogy a Corvinus kaki a Bge a király, majd mindenkit lepontoztál, aki máshogy gondolkozott.
4. Majd a végén, mint aki meg lett győzve, beírtad, hogy a BGE a tökéletes választás számodra.
Ne haragudj, de ez nagyon beteg, és nagyon átlátszó.
A BGE-s vagyok a 2. oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!