Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elvesztettem egy ösztöndíjat,...

Elvesztettem egy ösztöndíjat, és hónapok óta mocskosul frusztrál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval azért sikerült "elvesztenem", mert be sem adtam rá a jelentkezésem. Pár nappal a határidő előtt próbáltam, de nem engedte, ráadásul úgy gondoltam, hogy mindegy, úgysem kapnám meg a leírása alapján.

Majd később jöttek a haverok, hogy ők x és y eredménnyel megkapták, szóval nekem is összejött volna.

Szokás mondani, hogy lépjünk túl a dolgokon, de nekem egyetemi hallgatóként csak azon kattog az agyam, hogy sikerült kidobnom 200 ezer forintot az ablakon. Nem tudom elfelejteni, és semmi sem enyhít a fájdalmamon, max ha találnék valamit, amivel az egyetem mellett is tudnék pénzt keresni. A sima munka sajnos nem játszik, erre nem lenne időm.

Ötletek?

2023. nov. 7. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Ne frusztráljon. Úgyis csak hülyeségekre költötted volna.
2023. nov. 7. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nyert már a lottón. Minden alkalommal fusztrál, hogy mivel nem volt szelvényed ezért nem lettél milliomos, vagy milliárdos??

Igen, lehet hogy 200ezer ft több a semminél. De nem hinném, hogy egyszeri pályázat volt, majd beadod legközelebb. Gondolom van családod, akik azért melletted állnak, segítenek, már ha ugye nincs munkád akkor gondolom valamiből csak csinálod az egyetemet, fizeted a kolit.

Egyik ismerősöm többtől bukott el úgy, hogy ő árva és diákmunkából élt. Neki jól jött volna a pénz ezen okokból. Bukta a pályázatot (valami szociális) és nem tudott mit kezdeni ezzel, elfogadta és tovább lépett.

Nyilván attól, hogy másoknak rosszabb, neked jobb nem lesz. De tanultál ebből, legközelebb jobban figyelsz és be fogod adni "mert miért ne" alapon. Meg tényleg biztos van aki áll mögötted és nem az utcán élsz. Nyilván bárkinek jól jön az ingyen pénz bármennyi is van, de inkább örülj, hogy esetleg úgymond tudod nélkülözni, nem ezen múlik, hogy tudsz-e enni vagy sem.

2023. nov. 7. 13:13
 3/4 anonim válasza:
100%
Amikor elvesztettem az egyetemi ösztöndíjat, találtam egy részmunkaidős állást, ami többet fizetett, mint az ösztöndíjam
2023. nov. 7. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es, ez nagyon jól esett.
2023. nov. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!