Szenvedek a BME mérnökinfós szakán gólyaként. Van valami jó tanácsotok?
Sziasztok! BME mérnökinfós elsőéves vagyok. Az a helyzet hogy jelen állás szerint nagyon rosszul állok minden téren. Analízisből és számításelméletből pótZH-t kell majd írnom, programozásból az első ZH-m pedig 0 pontos lett, mert a beugrók miatt elúszott.
Mi tévő legyek? Középiskolában kimondottan jó tanulónak számítottam, de nem voltam matek faktos, nem tettem emelt matek érettségit, és a programozás is teljesen új nekem. Ezek tudom, hogy mind nagyon megnehezítik a dolgomat. De akármilyen sokat (1 héten át végig) tanultam az összes ZH előtt, nem tudtam jobbat. Az analízis előadásokon pl. azt sem tudom mi történik.
Nagyon el vagyok keseredve amiért itt ilyen gyatrán teljesítek. Van még valaki más is így? Esetleg seniorok közül valaki aki hasonlóan élte meg az első félévet? Lenne valakinek valamilyen jó tanácsa, vagy valaki aki szívesen megosztaná a tapasztalatait?
Mért passzivizáltad magad a 2. félévre?
Ezzel csak az állami féléveidet pazarlod, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!