Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jó döntés csak ezért kitanulni...

Jó döntés csak ezért kitanulni egy autószerelői szakmát?

Figyelt kérdés

A mindenem voltak az autok, de leginkabb a vezetés.

Gyerekként is valami ilyen szakmat szerettem volna de amivel jol meglehetne élni olyat nem talaltam ezert teljesen mas utan kerestem

Azota az sikerult de nem ide tartozik.. Emellett szeretnék egy autoszereloi sulit elvegezni csak azert hogy a sajat autom hibatlan allapotban legyen mindig! És ha baja van egybol orvosoljam és ne kelljen szerelohoz jarni

Az autom az egyik legfontosabb szamomra

2023. nov. 4. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Attól, hogy kitanulod, még nem leszel képes magas szinvonalon karbantartani, szerelni a kocsidat. Ahhoz minőségi szerszámok, berendezett műhely, komoly diagnosztikai szoftverek és gépek kellenek. Egy szerelő attól szerelő (és hozzá viszed a gépet), mert rutinja van, szerszámai, tudása. Csak ezért (ha egyébként a más olajos szarát nem akarod turkálni) nem érdemes.
2023. nov. 4. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 aha akkor jobban jarok egy megbizhato szerelő találásával, akihez elviszem mindig?
2023. nov. 4. 14:57
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Igen, jobban jársz. Én az elmúlt 64 évben bárhová költöztem, az első dolgom volt összebarátkozni egy jól képzett szerelővel, pedig értek valamicskét a vasakhoz.
2023. nov. 5. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag nagyon nehéz munka, itthon annyira nem is becsülik meg...persze itt a nagy buszjavító műhelyekre gondolok
2023. nov. 6. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Hát igazából nem rossz szakma! Ha ebből szeretnéd a kenyeredet keresni az se rossz ötlet! Viszont csak azért lerakni egy szakmát mert magadnak szeretnéd szerelni a kocsidat kár. De szerintem mire lerakod addigra meg is tetszik! Meg van a szépsége!
2023. nov. 7. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!