Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Menjek egyetemre vagy inkább...

Menjek egyetemre vagy inkább valamilyen képzésre?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok gimnáziumba járok 11. osztályba. Szeretek rajzolni digitálisan tervezgetni, viszont papírra nem nagyon szoktam rajzolni, és különös tehetségem nincs a rajzoláshoz, de digitális képeket nagyon jól szerkesztek photoshopban. Szeretem a digitális tervezőgrafikát (Logó, UI készítés, stb), emellett érdekel még a számítógépek és perifériák is (számítógép szerelés összeállítás) A matekot nem szeretem.

Menjek egyetemre, ha igen melyikre? És milyen elhelyezkedéseket tudnátok tanácsolni az egyetem után?

2023. nov. 3. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég lesz egy grafikusi szakosító is, hisz úgysem tudsz majd elhelyezkedni ilyen beltenyészetes szakmában.
2023. nov. 3. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Én UI designernek tanulok, mellé UX, front end development. Ajánlom neked is. Nem egyetemen tanulok. De jártam egyetemre is (nemzetközi tanulmányok BA)
2023. nov. 3. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez még nem jelent semmit.

Ettől még nem kötelező grafikusnak menned, vagy rajzfilmkészítőnek.

11-es vagy, még ráérsz gondolkodni, a te korodban én sem tudtam mi legyen.

2023. nov. 3. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!