Menjek egyetemre vagy inkább valamilyen képzésre?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok gimnáziumba járok 11. osztályba. Szeretek rajzolni digitálisan tervezgetni, viszont papírra nem nagyon szoktam rajzolni, és különös tehetségem nincs a rajzoláshoz, de digitális képeket nagyon jól szerkesztek photoshopban. Szeretem a digitális tervezőgrafikát (Logó, UI készítés, stb), emellett érdekel még a számítógépek és perifériák is (számítógép szerelés összeállítás) A matekot nem szeretem.
Menjek egyetemre, ha igen melyikre? És milyen elhelyezkedéseket tudnátok tanácsolni az egyetem után?
2023. nov. 3. 12:01
1/3 anonim válasza:
Bőven elég lesz egy grafikusi szakosító is, hisz úgysem tudsz majd elhelyezkedni ilyen beltenyészetes szakmában.
2/3 anonim válasza:
Én UI designernek tanulok, mellé UX, front end development. Ajánlom neked is. Nem egyetemen tanulok. De jártam egyetemre is (nemzetközi tanulmányok BA)
3/3 anonim válasza:
Ez még nem jelent semmit.
Ettől még nem kötelező grafikusnak menned, vagy rajzfilmkészítőnek.
11-es vagy, még ráérsz gondolkodni, a te korodban én sem tudtam mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!