Nekiesel a fizika példatárnak, és gyártod a megoldásokat.
Bele lehet jönni .
2023. nov. 2. 22:21
3/13 anonim válasza:
Arra van az egyetem hogy megtanítsa a dolgokat. Mindent 0ról tanítanak, így ha szorgalmas vagy simán sikerülhet.
2023. nov. 3. 00:03
4/13 anonim válasza:
Azért túlzásokba ne essünk. Pont a matek-fizika miatt szokott a legtöbb hallgató lemorzsolódni a VIK-en.
2023. nov. 3. 08:12
5/13 anonim válasza:
Ha eljutsz egy olyan szintre 12. elejére, hogy amiket már vettetek, tanultál példák, témakörök jól mennek, akkor lehet rá reális esély. Mindenképpen lődd be az emelt szintű érettségiket célként (min. 70-70 %). Felesleges megijedni tőlük, mert az egyetemen úgy is be kéne pótolnod belőlük, ami kimaradt. Na, most ott már erre nemigen szokott idő lenni, és jönnek a bukások meg a csúszások. De te még időben vagy!
2023. nov. 12. 13:54
6/13 anonim válasza:
Még simán időben vagy. Az emelt érettségi anyagmennyiségét nagyjából 2 hónap alatt adnák le egyetemen. :D
Én anno emelt érettségiztem matekból és fizikából, így a szintfelmérőt simán megírtam és nem kellett matek felzárkóztatóra járnom és az analízis 1 is könnyebben ment.
Akik ilyen 3-as középérettségivel jöttek, azoknak marha nehéz volt első félévben, hogy a matek felzárkóztatóval küzdöttek, miközben párhuzamosan volt még két matekos tárgy. A legtöbben ki is hullottak az első két félévben.
Amúgy miért pont BME?
2023. nov. 14. 09:27
7/13 A kérdező kommentje:
Azért BME, mert ez a legjobb műszaki egyetem az egész országban sőt talán Európában is a legjobb
2023. nov. 14. 14:03
8/13 anonim válasza:
7. Jó abban, hogy szétszivassa az embert. Annyit nem tesz ám hozzád, mint amennyit elvesz. Egy Széchenyi is ugyanolyan színvonalas. De te tudod.
2023. nov. 14. 20:53
9/13 anonim válasza:
Európában a legjobb? Ezt te sem gondolhatod komolyan. :D
Magyarországon jó a híre, de a munkaerőpiacon nem feltétlenül ér többet.
De legalább tudod majd papíron tollal programozni az 50 éves 8085-öst. :)
2023. nov. 14. 21:34
10/13 anonim válasza:
Vannak egyetemek, amik azzal tartják fenn a hírnevüket, hogy teljesen haszontalan, elavult dolgokkal szop@tnak szét, hogy amikor végzel, azt hidd, hogy ezért a sok szívásért neked jár bármi is, illetve, hogy minőségi képzésben volt részed. De nyugi, ez illúzió.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!