Melyik a legnehezebb mérnöki szak? A vegyész mérnök vagy a mehetronikai mérnök a nehezebb? Mért istenitik ez a két szakot annyira és főként mért kiáltják rá azt hogy nagyon nagyon nagyon nagyon.... nehéz ?
Én azt értem hogy nehezek de mért ezek a legnehezebbek mi van a villanos mérnökel bonyolult képeket kezel tervez dolgozik stb
Az mért nem nehéz? Mért az a két szak az ami k**** nehéz? A BME a legnehezebb a mérnöki képzés?
Egy srác a aki a BME végzet mint mehetronikai mérnök szinte ordította hogy nagyon nehéz szak és hogy ne a bmere menjünk mert az még nehezebb nagyon nagyon nehéz meg hogy az tényleg a legnehezebb mérnöki szak.
Tehát a kérdések:
Mért a mehatronika mérnöki ès a vegyész mérnöki a "legnehezebb" mérnöki szak?
Melyik a lenehezebb mérnöki szak?
Tényleg a BME-en a legnehezebb/lejobb a mérnöki képzés?
Mért nem a villamos mérnöki a legnehezebb mérnöki szak?
Tényleg csak a lelked megnyugtatásáért: a magyar helyesirás alapjait sem értetted meg.
Ezek után miért magyarázzam neked, hogy a villamosmérnöi kar a legnehezebb?
Egy bizonyos szint fölött ez szerintem egyénileg dől el, hogy mi a legnehezebb.
Van akinek a matek/fizika rettenetesen nehéz és van aki imádja.
Pl.: Számomra a legunalmasabb és nehezebben teljesíthető tantárgyak között ott volt egy amúgy egyszerű GTK-s marketinges tantárgy is.
Maga a számonkérés nem volt annyira nehéz, de az anyagot végig nézni, a sok bullshitelésen átrágni magam, ahol 30 dián keresztül 3 értelmes mondatot mondanak és azt kiragadni nehéz volt.
Szóval nem lehet egyértelmű nyertest találni legnehezebb szakra, mert mindenkinek más az élvezetes és könnyű.
Vagy te az vagy, aki szereti, ha latexba bújtatva csapkodják ostorral? Mert én inkább a befektetett energia és hozgáadott érték arányát nézem. Nem leszel jobb szakember attól, ha a szakterületedhez nem kapcsolódó hülyeségek tanulásával tolsz el és csúszol éveket. Attól sem leszel jó szakember, ha a saját szakterületeden belül szükségtelen mélységben vasalnak be rajtad dolgokat, amiket a vizsga utáni napon úgyis elfelejtesz és a munkád során úgyis a keresőből kaparsz elő.
Ezzel csak a hülyegyerekek flexelnek, akik azt sem tudják, hogy működik az ipar vagy a tudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!