Építőipari szakmákba mennyire gyakori a hetelős munka?
😀😀
Október 256 óra,
Szeptember 238 óra
Augusztus 266 óra
Brigád vezetőként (velem együtt 6 ember)
Tervező mérnök, de egyébként csőszerelő 😀
Jó szakmát valasztasz. Pénzügyileg mindenképpen 😀
Nagyon gyakori. Burkoló az egyik szakmám, és hívtak engem is sok helyre már, Balatonhoz, Pestre, stb. De mindenhova hétfőtől péntekig kellett volna menni és hétvégén haza. Párom geodéta, ő is hetel mindig.
Most őrködök, itt is kiküldetésen vagyok, de itt havonta 4 napot vagyok összesen otthon, van hogy havonta kettőt csak, olyan messzire raktak most, de van, hogy mindig máshova kell menni. Ez van, nincs ember. De inkább ez, minthogy filippínókkal pótolják az embereket/de dolgoztam már szerbekkel, ukránokkal, stb/.
Ha kényelmes, helybeli munkát akarsz, akkor legyél irodista, vagy saját vállalkozás, de ott meg olyan adók vannak, hogy az életedet leadòzod, neked meg marad egy pár % haszon, ha teljesen becsületesen csinálod. Pont most kérdeztem én is utána a vállalkozás dolognak, de még egyelőre én is gondolkodom, hogy hogy jönnék ki a legjobban adòügyileg, mert én is kezdek már fáradni ebben a folyamatos utazásban, több hetes lentlétben, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!