A pszichológia MA felvételihez elvárás az önkéntes munka?
Harmadéves pszichológus hallgató vagyok. Szeretnék mesterképzésre menni, a klinikai irány érdekel igazán. Nappali tagozaton tanulok, mellette részmunkaidőben HR gyakornokként dolgozom. Felmerült bennem, hogy vajon kötelező-e valamilyen önkéntes munkát végezni az MA-hoz? Egy darabig azt hittem, hogy a munkatapasztalatom valamennyire plusz pontnak számíthat, de ahogy olvasgattam a felvételi követelményeket már nem vagyok ebben biztos.
Kérlek ha MA felvételin túlesett pszichológus hallgatóként olvasod ezt, akkor segíts nekem, hogy egyáltalán önkéntes munka nélkül van-e esélyem bekerülni.
Szó sincs arról, hogy nem szeretnék önkénteskedni, csak valamiféle átszervezést igényel majd részemről, ha mégis el kell kezdeni.
Van valamelyik egyetemnél felvételi követelményként megjelölve az önkéntes munka? Ha igen, akkor kell, ha nem, akkor nem.
2018-ban amikor én felvételiztem nem kellett. Hogy most mi kell, azt a felvin tudod megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!