Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nehéz elhelyezkedni BGE-s...

Juvfra02 kérdése:

Nehéz elhelyezkedni BGE-s pénzügy-számviteles diplomával?

Figyelt kérdés
Sziasztok, BGE-n szerzett diplomával milyen az elhelyezkedés munkaterületen? Leginkább a könyvelés és a számviteles munkára gondolok.

2023. okt. 22. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Ezzel a diplomával, gyakorlatilag a legtöbb közgázas melót megpályázhatod. Közgazdászokból nincs hiány, de nem is egetrengetően nehéz vele elhelyezkedni.
2023. okt. 24. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem az AI és az automatizáció pont az ilyen AP, AR, GL melókat fogja elsőnek kinyírni. A pénzügy rész gondolkodósabb, azt azért később fogja. (Banküzemtan, tőzsde, makró stb.) Viszont azt a Corvinuson sokkal jobban tanítják. Bge inkább könyvelő-képző.
2023. nov. 19. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

A 12-es troll itt is faxságokat beszél, úgyhogy ide is bemásolom a másik trollkodására adott válaszomat.

Csányi Sándor, OTP vezérigazgató - PSZF (azaz BGE)

Bugár Csaba, Magyar Államkincstár vezérigazgató - PSZF (egyenlő BGE)

Most nem fogom felsorolni a teljes magyar közéletet, de találsz a bankvezérek között mérnököt (ING Bank, Bodor Tibor); matematikust (Zolnai György, Raiffeisen); jogászt (MFB, Sipos-Tompa Levente); és valóban, elvétve egy-két Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem alumnit is (Surányi György stb.).

A hazai pénzügyi életnek mindig is kiemelkedő intézménye volt a Külker és a PSZF is (jelenleg a BGE két kara). A fél üzleti elit ezeken végzett.

Mielőtt lejáratod magad, illene tájékozódni.

2023. nov. 19. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

Én vagyok a troll? Te figyeled 0-24-ben a BGE kérdéseket, hogy a komplexusaidat kiéld, hogy oda jársz.

Csányi a BGE után 2 Corvinusos diplomát szerzett, leírtuk már neked párszor szerintem :D

2023. nov. 19. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

14. És? Ettől még hazugság, hogy a Corvinus lenne az egyetlen (vagy akár csak a legjobb) pénzügyes egyetem Magyarországon.

Nem az.

2023. nov. 19. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
elte a legjobb közgázas egyetem jelenleg, nem a fideszes corvinus, vagy a buliszakos bge :)
2023. nov. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!