Nehéz elhelyezkedni BGE-s pénzügy-számviteles diplomával?
A 12-es troll itt is faxságokat beszél, úgyhogy ide is bemásolom a másik trollkodására adott válaszomat.
Csányi Sándor, OTP vezérigazgató - PSZF (azaz BGE)
Bugár Csaba, Magyar Államkincstár vezérigazgató - PSZF (egyenlő BGE)
Most nem fogom felsorolni a teljes magyar közéletet, de találsz a bankvezérek között mérnököt (ING Bank, Bodor Tibor); matematikust (Zolnai György, Raiffeisen); jogászt (MFB, Sipos-Tompa Levente); és valóban, elvétve egy-két Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem alumnit is (Surányi György stb.).
A hazai pénzügyi életnek mindig is kiemelkedő intézménye volt a Külker és a PSZF is (jelenleg a BGE két kara). A fél üzleti elit ezeken végzett.
Mielőtt lejáratod magad, illene tájékozódni.
Én vagyok a troll? Te figyeled 0-24-ben a BGE kérdéseket, hogy a komplexusaidat kiéld, hogy oda jársz.
Csányi a BGE után 2 Corvinusos diplomát szerzett, leírtuk már neked párszor szerintem :D
14. És? Ettől még hazugság, hogy a Corvinus lenne az egyetlen (vagy akár csak a legjobb) pénzügyes egyetem Magyarországon.
Nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!