Mi a baj a pótvizsgákkal, hogy a fél osztály szinte rikácsol, fújol rám minden júniusban?
Figyelt kérdés
9. évfolyamban tanultam, tudlk 4-5-ösre tanulni. 10. félévétől nem tanulok semmit, csak bejárok az órákra, hogy legalább lógással me vádoljanak. Most akkor nem mindegy, hogy júniusban vagy augusztusban megyek át?
16/F
2023. szept. 29. 20:36
1/6 anonim válasza:
Menj aludni Balázska, álmodjál szépeket.
2/6 anonim válasza:
Nem értem, miért kell pótvizsgaznod minden júniusban?
3/6 anonim válasza:
Például az, hogy rontod az osztály átlagot feleslegesen, szégyent hozol a tanáraidra, szüleidre, önmagadra. Én az igazgató helyében már régen eltanácsolnálak az intézményből is.
4/6 anonim válasza:
Ki az aki a nyári melegben a strand helyett inkább tanulni akar? Ébredj már föl.
6/6 anonim válasza:
Miért lett kiemelve a kérdés ha továbbra sem derült ki, hogy mi a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!