Ha valamiből fakton vagyok, be kell járnom a sima órákra?
Nálunk anno egy időben voltak a rendes órákkal meg máskor +2, ami a fakt miatt hozzájövő óraszám.
Magyaron úgy voltak a csoportok az évfolyamon(én magyaron voltam, de a többi tárgy szintén), hogy osztályokként külön voltunk, akik meg faktot vettek fel, azok osztálytól függetlenül együtt. Ez órarendben úgy nézett ki, hogy az összes osztálynak mondjuk hétfő első két óra magyar, csak más-más tanárral, aki nem faktos, az megy az osztályával, aki meg faktos, az megy a vegyes csoportba. És ez az összes órán, nem csak az óraszámon felül kettőn.
De kolis szobatársamnak, más gimiben úgy volt, hogy a faktosok minden órán egybe voltak a nem faktosokkal, és amit felvettek, annak a plusz két órájára volt egy időpont.
Ez sulinként változó
Sulinként és tárgyanként változó.
Nálunk a biosz pl teljesen külön volt, heti 5 faktos óra és így az alapra már nem kellett bejárnunk. A magyar faktosok viszont velünk voltak alap órán, csak nekik még pluszban volt 2 faktos órájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!