Próbaérettségire sima ruha kell vagy ünneplő?
Már hogy nem kell ruha...?
Nem tudom, mennyire fogják ezt furcsálni, de ah erkölcs ezt diktálja neked...
Ahogy érzed... Ahogy mondtam is, úgy menj, ahogy azt a kulturális érzéked sugallja. Ha nem érzed szükségesnek, mert nem olyan a habitusod, morálod, akkor ne menj, de ha kicsit moralistább vagy, akkor nem tilos öltönybe, kosztümbe menni. Nem más, hanem magad miatt - bárhogy is válassz, magadról adsz bizonyítványt.
Itt nincs kötelező... ezért is érdekes, kinek mit súgnak az erkölcsi bugyrai.
En fehér garboba, elegáns fekete gatyaba és zakoba voltam, de pl a tanár nem is öltözött ki, csak sima pulcsiba és farmerbe volt. De inkább add meg a módját, nem igazán esztétikus mikor leulsz felelni egy szakadt gatyában. A probaerettsegi célja vegulis az, hogy legyen valami fingod milyen lesz a szóbeli érettségi pl.
Ha írásbeli arra nem feltétlen fontos kioltozni, ott mindegy szerintem. Nekünk magyarból és toribol csak szóbeli volt, oda kioltoztunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!