Van-e itt valaki, aki úgy végzett el egy egyetemet, hogy EGYETLEN ÓRÁRA SEM járt be? Az mindegy, hogy nappali vagy levelező szakon.
Elárulom, nagyon művelt laikus vagyok egy bizonyos szakterületen, rengeteget olvastam azzal kapcsolatban középsuliban, munka után is.
Ha komoly irományokat küldök az egyetemre, de közben nem járok be, max. vizsgázni, udvariasan bemutatkozni ott, de cserében "végighúzom" a három évet, ha csúszik valami, többet kicsit.
Lehet, hogy kiderülne, hogy a tudásom szükségtelen vagy akár kevés is... Nem verem a mellem, nehogy azt hidd.
Az nem lehet, hogy minden órát egy komoly beaadandóval (20-30 oldal) váltanék ki?
Szerintem van.
De most mi a kérdésed célja?
"Az nem lehet, hogy minden órát egy komoly beaadandóval (20-30 oldal) váltanék ki?"
Ez szerintem teljesen tanárfüggő.
,,Az nem lehet, hogy minden órát egy komoly beaadandóval (20-30 oldal) váltanék ki?”
És ebben a tanárnak mi a jó? Egyrészt ha egy tanár kötelező katalógust tart akkor kicsi az esély hogy elnézi azt hogy nem vagy ott, arról nem beszélve hogy 30 oldalas beadandót kijavítani nem 2 perc, miért érné meg ez a tanárnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!