Vannak még magánkolik ahol vannak szabad helyek? Esetleg lehet kérvényt írni más egyetemek kollégiumainak?
Figyelt kérdés
Az egyetemem kollégiumában kevés férőhely van és nem vettek fel. Napi 4 órát utazgatok minden nap, csak az iskola miatt. Ha írok más egyetem kollégiumának azt figyelmen kívül hagyják? Hol lehetne érdeklődni ez ügyben. Illetve másik megoldásként a magánkolit látom, de csak egy párat találtam, ott is megteltek már rég a helyek.2023. szept. 22. 18:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg mindent. Nekem anno pont az egyik ismerősöm egy másik egyetem kollégiumába tudott bejutni szeptember közepe fele. Szerintem írj mindenkinek, vedd fel mindegyik hellyel a kapcsolatot, nem veszíthetsz vele.
2/5 anonim válasza:
Nálunk azt ajánlották, hogy a tanári szakos kolinak írjunk, mert náluk mindig van hely
3/5 anonim válasza:
Helló nem tudom budapest -e , mert nem irtad de körülbelül 2 perc utána járással ezt találtam:
Itt szabad egy szoba épp.
4/5 anonim válasza:
Körúti magánkolikat is nézd meg. Hátha van szabad hely
5/5 A kérdező kommentje:
#2 Budapesten milyen tanári szakos kolik vannak?
Igen Budapest, de 80.000ft havonta sok lenne. Ezt az oldalt én is megtaláltam, de minden több szobás hely be van telve
2023. szept. 24. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!