Miért nehéz egyetemen az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Kicsit elkezdtem azt érezni, hogy velem van a baj. Nem tudtam elmenni gólyatáborba és azt látom mindenkinek vannak már barátai és rám egyáltalán nem kíváncsiak. Próbálok odamenni szünetekben másokhoz, általában óra előtt, de inkább csak leráznak engem. Ez a jellemző a legtöbb egyetemistára vagy valószínűleg én vagyok fura?
Eléggé kétségbe vagyok esve🥲
2023. szept. 20. 17:41
11/16 anonim válasza:
Szerintem ne szünetekben próbálj odamenni emberekhez, hanem járj el az egyetemi programokra, kocsmázásokra (ha nem iszol akkor is). Itt lehet a legkönnyebben ismerkedni, tegnap is elmentem egy ilyen eseményre full egyedül, kb erőlködnöm se kellett és tök sok embert megismertem. Egy random társasággal dumaltam az este nagy részében, az elérhetőségemet is elkérték és valszeg találkozunk még.
12/16 A kérdező kommentje:
#9 Goldolkozom azon, hogy más egyetemre és szakra menjek.
2023. szept. 29. 14:20
13/16 A kérdező kommentje:
#11 Okés, de hol teszik közzé ezeket a programokat?
2023. szept. 29. 14:25
15/16 A kérdező kommentje:
#14 BGE-re jársz esetleg? Mert nem igazán aktívak instán és facebookon is nehezen találom meg az eseményeiket.
2023. szept. 29. 14:39
16/16 anonim válasza:
Én BGE-re jártam 2 évig. Nem nagyon lettek barátaim, pedig több csoport feladatban is részt vettem, de hát megmaradt ilyen felületes szinten az egész. Elején én is próbáltam barátkozni, de aztán elengedtem a dolgot. (Lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!