Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor kezdtek el igazából...

Mikor kezdtek el igazából tanulni a félév során?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, de nehéz tudom felmérni, hogy mikor, mennyit, miből tanuljak, hogy ne legyen baj a vizsgaidőszak során, és ne is égjek ki addig.

2023. szept. 17. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
15%

Mar soha, mert kirugtak.

De amikor jartam akkor kb vizsga elott 1 - 1,5 honappal. Zh-nal kb 3 het.

De most mar szarhatok bele legalabb az ilyenekbe.

2023. szept. 17. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgak elott 2-3 nappal.
2023. szept. 17. 23:57
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

1 vagyok

Hoza kell tennem hogy adhd-s vagyok. Probaltam idovel behozni a dolgot, de mindeki ahogy 2-es irja, 1 het alatt becsusszantjak az anuszba az anyagot en ezt el nem tudom kepzelni hogy, nekem 1.5 honap sem eleg. nekik meg csak napok. es ironia en irok 2 est vagy 1 est, ok meg 4 est 5 ost. viszont erdekes hogy en az egesz dolgozat temarol kevesebbet tudok ezer kapok rossz jegyet, de mivel allandoan kerdeseim vannak mikozben tanulok igy leragadok egy temanal es csak az utan nezek tovabb.

a tobbiek csak felszinesen es karcolas szinten neznek utana a melyere csak addig amennyi a dogahoz kell. igy az eredmeny az hogy bizonyos reszekbol sokkal tobbet tudok mint ok ezt mar nagyon sokszor kideritettem hiaba irok 1 est, max pont az a resz a tobbi loszar. valamikor meg felteszek egy kerdest a tanarnak es csak teszem a kovetkezot meg kovekezot meg kovetkezot akkor felbszom az agyat hogy haladni kene erre nincs ido.

akkor otthon utana nezek mert erdekel. kovetkezo ora elotti szunetben jovok hozza ugyanazzal a temaval kerdessel hogy utananeztem es csodalkozik hogy meg mindig ezen vagyok fennakadva mert emlekszik. mondom lol. es akkor belekerdezek a nagy melyebe es olyat kerdezek amit vagy nem tanult o sem vagy o sem ertette/atsiklott rajta vagy nem erdekelte, de nem tudta elmagyarazni a valaszt a kerdesemre. persze nehez a magyarazatokat kovetnem de latom az emberekn hogy mikor vannak zavarban mikor hatarozott a tudas.

kezelt voltam terapeutikusan is, gyogyszerrel ritalinnal. igy is kirugtak atlag miatt. nagyon rossz add-m van komorbiditassal.

2023. szept. 18. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!