Hogy érjem el, hogy kirúgjanak egy technikumból, de úgy, hogy rá tudjam kenni otthon, hogy a tanár volt a hibás és az a lényeg, hogy nem én tehetek róla?
Inkább próbáld meggyőzni a szüleidet!
Anya, apa már nem vagyok tanköteles. Vegyetek ki a technikumból, hogy elkezdhessek dolgozni és eltartani saját magamat. Ha nem találok rögtön állást akkor magam után fizetem a TB-met (havi 9 ezer), az utánam járó családi pótlékot majd én kifizetem nektek (havi 13 ezer), nem lesz diákigazolványom/diákmunkám és a dolgozó bérletet megveszem és mindenhol teljesárú jegyet veszek majd. Ha nem járok iskolába akkor már nem vagytok köteles eltartani így nyugodtan kidobhattok otthonról, mert én a saját lábamra akarok állni. Hiszem, hogy a nyolc általános végzettségemmel kapkodni fognak értem a munkaerőpiacon. De ha mégsem jön be az élet akkor marad a közmunka.
Véleményem az, hogy mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja, ezért sok sikert kívánok.
Gyáva, gyerekes, undorító viselkedés.
Járj iskolába és tanulj rendesen ahogyan egy gyereknek kell vagy különben viselkedj felnőtként ha már felnőtként akarsz élni és beszélj a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!