Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik egyetemi szakoknál...

Melyik egyetemi szakoknál marad elég szabadideje az embernek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na ne mondjátok, hogy a bölcsészkaron nem kell tanulni. Csupán heti háromszor írunk, valamikor négyszer. (Tehát ha négyszer akkor minden nap, mert pénteken nincs órám) És persze ott van még az a halom kötelező olvasmány heti szinten.
2010. nov. 3. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen szak? A "bölcsészezésbe" általában a nyelvszakokat és a magyart nem szoktam belevenni. Nem tudom, más hogy van vele.
2010. nov. 3. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyelvszak :)
2010. nov. 3. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ELTE fizika meg biológia szakja ilyen. Anno nekem volt mellette rendesen szabadidőm, csak be kellett járni az órákra és figyelni. Az elméletibb jellegű szakoknál valószínű, hogy marad szabadidőd is.
2010. nov. 4. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy a bölcsészeknek nem kell sokat tanulnia. tisztában vagyok hogy menynit kell szenvednie nekük is.

de azért van különbség egy mérnök/orvos szak és egy bölcsész szak nehézsége között, azt ne mondd már :D persze kinek mi a könnyebb/nehezebb,én tuti belehalnék hogy töriszakba, de ha megnézed, nem véletlen, hogy mérnöki szakoknál sokszor már 2 egész fölötti átlag esetén jár az ösztöndíj, bölcsészeknél ez az átlag a 4egészet is elérheti, sőt.

a mérnökök ennyivel linkebbek lennének és kevesebbet tanulnának? nem hiszem. egyszerűen nehezebb szak, kevesebb szabadidővel, hogy a kérdésre is kitérjek.

2010. nov. 4. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Van különbség persze. Nyilvánvaló hogy ott jóval többet kell tanulni. Ha nem is többet, nehezebbeket. (Az orvosi az más, az mindenki számára egyértelmű, hogy az a legnehezebb) Én csak azt az általánosítást nem szeretem, amikor azt mondjátok, hogy a bölcsészkaron nem kell tanulni. Most egy hét szünet van, de a szünet eleje óta 2-3 órát pihenek naponta, a többi időt végig tanulom, és még mindig nem tartok sehol. Pedig nem vagyok rossz képességű, ezt igazolhatja a 3 felsőfokú nyelvvizsgám... (És hogy visszatérjek a kommentedre, én egyáltalán nem mondtam olyat, hogy a bölcsészkar a legnehezebb, tanulj meg kérlek szöveget értelmezni.)
2010. nov. 4. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!