Egyetemen lehet egyszerre 2 órám? Illezve baj ha nem teljesítek szabadon választható tárgyakat? Lent kifejtem.
Felvettem a tárgyakat amit kötelezően kellett, illetve egy szabadon választhatót is felettem. Viszont a szabadon választható pont egy olyan időpontban lenne, amikor más órám van. A kötelezőre bekell járnom, a szabadon választhatónál hibrid oktatást ír, elvileg oda csak bekell online jelentkezni.
Ez baj lehet a későbbiekben? Illetve mi lesz akkor ha most leadom a tárgyat, és nem veszek fel szabadon választhatót? A mintatervben azt írja, hogy ajánlatos az első 4 félévben választani 4 szabadon választhatót. Azt ugye lehet, hogy a 2. félévben 2őt veszek fel?
A mintaterv szerint az első félévben 27, a másodikban 32 kreditet kell teljesíteni. Ebből 4 és 3 lenne a szabadon választható.
Kérdezem a szaktársamat is erről, ő azt mondta, hogy elvileg nem fontos, hogy az első félévben legyen szabadon választható tárgy. Ti mit mondtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!