Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem online beiratkozás?...

Egyetem online beiratkozás? Mi van ha elrontom?

Figyelt kérdés

Az egész beiratkozás online folyik (legalábbis nálunk, PE). Fel kell tölteni valamiket, majd este nézem meg pontosan mit is, és meg is csinálom.

Honnan fogom tudni, hogy jól csinálom? Mi van ha elrontom? Akkor szólnak? Félek, hogy ezen fog múlni a félévem, nem értem a neptunt.

2023. szept. 4. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

"Mi van ha elrontom?"

Nyilván akkor érvénytelennek tekintik a beiratkozásodat, nem lesz aktív a hallgatói jogviszonyod és nem kezdheted meg a tanulmányaidat az adott szakon.

2023. szept. 4. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha elakadsz, vagy bármi kérdés felmerül, bizonyára fel lehet hívni a tanulmányi osztályt, meggyőződésem hogy segítenek.

Viszont tényleg nem bántásképpen, de ha már egy online beiratkozást sem sikerül megugrani, illetve ha már ez ekkora stresszt okoz neked, akkor lehet hogy nem is feltétlenül kell neked erőltetni azt az egyetemet.

2023. szept. 4. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyomtasd ki, amit írnak róla, emeld ki, mit kell kitölteni, feltölteni, pipáld, ami megvan. Nem lesz hiba.
2023. szept. 4. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az iratainkat kellett beszkennelni, akkor érettségit beszkennelni, stb. Igazából eléggé elronthatatlan volt ez nálunk, nagyon egyértelműek voltak azzal kapcsolatban, hogy mire van szükség, szóval szerintem kár ezen aggódni. Meddig lehet beiratkozni? Ha nem az utolsó pillanatban csinálod, akkor ha elakadsz, simán tudsz segítséget kérni.
2023. szept. 4. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
ha a saját neved begépelése és 2 dokumentum feltöltése meghaladja a kompetenciáidat neked semmi keresnivalód az egyetemen és általánosságban értelmiségi munkakörökben. Irány a szennyvíztisztító munkakör ahol nem ronthatsz el semmit!
2023. szept. 4. 17:22
 6/11 A kérdező kommentje:

De nincs szkennelőm. Telefonos megteszi, ami csak “lefotózza” és a4 formátumba teszi?

Amúgy nyugi, elleszek én az egyetemen, 440 ponttal vettek fel. :D

2023. szept. 4. 21:44
 7/11 anonim válasza:
Hali én is PE-es vagyok (MIK), ha még fenn áll a probléma akkor nyugodtan írj rám.
2023. szept. 7. 14:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére sikerült, el is lett fogadva, köszönöm szépen.
2023. szept. 7. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
levelezőn hanyadikáig lehet beiratkozni?
2023. szept. 8. 17:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tudom, de nekünk ma zárul le nappalin.
2023. szept. 8. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!