Egyetem online beiratkozás? Mi van ha elrontom?
Az egész beiratkozás online folyik (legalábbis nálunk, PE). Fel kell tölteni valamiket, majd este nézem meg pontosan mit is, és meg is csinálom.
Honnan fogom tudni, hogy jól csinálom? Mi van ha elrontom? Akkor szólnak? Félek, hogy ezen fog múlni a félévem, nem értem a neptunt.
"Mi van ha elrontom?"
Nyilván akkor érvénytelennek tekintik a beiratkozásodat, nem lesz aktív a hallgatói jogviszonyod és nem kezdheted meg a tanulmányaidat az adott szakon.
Ha elakadsz, vagy bármi kérdés felmerül, bizonyára fel lehet hívni a tanulmányi osztályt, meggyőződésem hogy segítenek.
Viszont tényleg nem bántásképpen, de ha már egy online beiratkozást sem sikerül megugrani, illetve ha már ez ekkora stresszt okoz neked, akkor lehet hogy nem is feltétlenül kell neked erőltetni azt az egyetemet.
De nincs szkennelőm. Telefonos megteszi, ami csak “lefotózza” és a4 formátumba teszi?
Amúgy nyugi, elleszek én az egyetemen, 440 ponttal vettek fel. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!