Ki mit tud a forgalmi vizsgákról? :) Én azt az információt kaptam, hogy Augusztus 23.-ától nincsenek forgalmi vizsgák és leghamarabb Szeptember végén lesz.
Figyelt kérdés
Értem én ezt a nagy lezárást, de az hogy nap mint nap látom fb-on hogy azóta is rengetegen -> Voltak forgalmi vizsgán, úgy hogy én azt az információt kaptam hogy nincs SEHOL az országban eléggé felháborító..2023. szept. 1. 21:39
1/3 anonim válasza:
Esetleg a vidéki településen ahol laksz ott nincs forgalmi vizsgáztatás vagy a fillért nem érő vidéki autósiskola oktatója be van táblázva szeptember végéig ezért mondta.
Továbbra is gond nélkül zajlik a forgalmi vizsgáztatás, modern, előkelő, jómódú településeken, mint például Budapesten a Budai oldalon ahol lakom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!