Nagy000 kérdése:
Miért nem tudok tovább lépni? (E-titán)
Figyelt kérdés
Még nem csináltam végig a feladatköröket 41% járok.
De a mai nap ahogy rámentem hogy oktatás folytatás ez a felirat fogad "Kérem válasszon" itt semmit nem tudok csinálni nem reagál semmire
Van még 140 napom
És csak 16 órát használtam a 75 ből
Valakinek volt már hasonló?
Jaaa és még nem értem el őket
2023. máj. 6. 11:21
1/3 anonim válasza:
Én is most csinálom e-titánon, ha privibe küldesz képet akkor megpróbálok segíteni, de így nem tudom mi lehet a baj. Ügyfélszolgálatot fel tudod keresni, email/telefon, ha azóta sem oldódott meg.
2/3 anonim válasza:
Amit kiir a rendszer, hogy lépjek vissza, hogy el tudják készíteni a tanfolyam igazalast, mivel végig vittem a tanfolyamot, hogy azzal mit kell csinálni? Ki kell nyomtatni, vagy ilyesmi?
3/3 anonim válasza:
Nem kell. Azt a rendszer észleli, tehát tudsz jelentkezni az elméleti vizsgára. Érdemes lementeni a gépre, hogy azért meglegyen, de azzal Neked további teendőd nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!