Soknak számít napi 4.5 óra oda-vissza ingázás a suli miatt?
Figyelt kérdés
Ebben a tanévben ennyit kell utaznom mert elkokányolták a csatlakozásokat.2023. szept. 1. 18:57
11/21 anonim válasza:
Én abból indulok ki, hogy amikor megyünk a távoli rokonokat látogatni, akkor 3 óra autóút van oda, és azt nem bírom úgy, hogy nem én vezetek.
12/21 anonim válasza:
Jujj... Hát ha még bírod is, az egy dolog, de annyi lehetőségtől és élménytől fog megfosztani, hogy el sem tudod képzelni. Biztos van koli, csak érdeklődj utána jobban
13/21 A kérdező kommentje:
Igen középiskola 11. osztály, van koli csak pénz nincs rá.
10#
Eddig jó volt mert csak 3 óra volt az ingázás előző években csak most nagyon elszúrták a menetrendet.
2023. szept. 2. 00:29
14/21 A kérdező kommentje:
#12 eddig sem volt lehetőségem "élményekre" mert előző években is későn értem haza szóval ehez már hozzászoktam.
2023. szept. 2. 00:32
15/21 A kérdező kommentje:
Na de megkaptuk az órarendet. Hétfőn van 10. Órám kedden pedig 9.em. Szóval hétfőn úgy kb 7.45re érek haza.
2023. szept. 2. 00:34
16/21 A kérdező kommentje:
Alapból 4.45kor kelek és a buszom indul 5.30kor.
2023. szept. 2. 00:38
17/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a lelkesítést és a bíztatást.
2023. szept. 2. 00:39
18/21 anonim válasza:
Szívem, 7.45 re érsz haza az iskolából. Később mint egy felnőtt dolgozó ember egy szrabb műszak után. Ha azt várod, hogy jajj persze jó lesz, utazd csak el az életed felét, akkor kérdezz olyat aki szinten bele van törődve az ingázásba. De attól nem lesz jó. Te is írod, eddig se volt élményed... Ez nem most fog fájni, hanem majd idősebb fejjel. De te tudod. Én váltanek, vagy kolis lennék, de úgy minél előbb.
Én is ingaztam, de az út az 20 perc volt, várni kellett fél órát sokszor. De én már attól kivoltam teljesen.
19/21 anonim válasza:
ez tényleg nagyon sok, és szerintem is valami megoldás kellene erre, mert ez így.. Esetleg jogsid nincs? autóval, motorral nem lenne jobb? persze az is pénz, még hozzá nem kevés. Illetve a buszosokhoz nem lehet bemenni? én mintha úgy tudnám, hogy lehet kérvényezni a buszok, csatlakozások változatását, ha megolható, de nem biztos
20/21 anonim válasza:
Hát ez így nagyon borzasztó, én biztos inkább átjelentkeznék másik suliba, vagy magántanuló lennék. Pedig én is ingázó vagyok egész életemben, most napi másfél órát utazok, suliba pedig anno napi 2 óra ment el a közelekedésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!