Diákok! Milyen volt az első tanítási napotok? 😊Nemetek,korotok? Hányadikba mentetek? Akik új osztályba kerültek,ti hogy éreztétek magatokat? Találtatok barátokat? 😊
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 14:43
11/14 anonim válasza:
Béke van, kérd meg inkább a wannabe influenszert, hogy rakja be a csatornája linkjét, had röhögjünk 🤣
12/14 anonim válasza:
#11 nm fogom be rakni semmilyen platformom se Instát se YouTubeot se semmit és nm érdekel mások véleménye mert aki ír nekem annak gondolom nincs más dolga és ,,tökéletes,, pedig szerintem nm mert hát én mindenkivel lekicsinylően viselkedek de persze amúgy magammal is ilyen vagyok mert úgy gondolom hogy egy ronda senki vok🤣😌
13/14 anonim válasza:
Ha nem érdekel senki véleménye akkor nem lehetsz influgenyó. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!