Szerintetek lehetséges 12 vizsgát megcsinálni egy viszgaidőszakban?
Figyelt kérdés
Sajnos személyes okok miatt elrontottam ezt a félévemet, és jövőre egy félév alatt 12 vizsgám lesz. Érdemes lenne ezt az egyetemi évemet beszüntetni, és tanulni az elmaradt vizsgákra, vagy sikerülhet az új tantárgyakkal is a vizsgaidőszak?2023. aug. 29. 11:56
1/4 anonim válasza:
Nekem ettől több vizsgám is volt egy félévben, ha készülsz év közben akkor bőven megugorható szint
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges.
Te tudod mennyire nehéz az adott tárgy. Számoljunk egy vizsgára átlag 1 hét felkészülési időt. Összesen ez is 3 hónap.
Szóval időben kezdj el készülni.
3/4 anonim válasza:
Hat ebbol semmi nem derul ki. Hany kredites targyak, human vagy real. Vannak-e evkozben beadandok, milyen kepessegeid vannak, milyen jegyeket akarsz stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Reál tantárgy, biokémia szak. Az órákra bejártam, az évközi vizsgáim jól sikerül sikerültek. Vizsgaidőszak előtt történt egy haláleset és képtelen voltam tanulni, épp annyi vizsgám sikerült hogy ne bukjak meg. Teljesen kétségbeestem, nem tudom hogy oldhatnám meg a következő évet.Egymásra épülő tantárgyak, de az alapokkal tisztában vagyok
2023. aug. 29. 13:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!