Tárgyfelvétel menete gólyáknak? Bővebben lent!
Idén kezdem az egyetemet, a tárgyfelvétellel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Ha Neptunban rámegyek a tárgyfelvételre, mintaterv szerint listázom, és felveszem azokat a tárgyakat, amiket az első félévben kötelezően ajánlj, akkor is csak 23 kerditem lesz. A szabadon választható tárgyaknál meg olyanokat ad be, amire sztem nem lenne szükségem (pénzügy és számvitel szak és a szabadon választhatónál bead olyat, hogy pl.: lótenyésztés vagy trópusi gyümölcsök termesztése). Illetve, ami jó lenne pl.: vállalkozási ismeretek, azokra betellt a hely.
Baj, hogy nincs meg a 30 kredit? Plusz írja azt is, hogy a második félévtől melyik tárgyakat lehet felvenni, ott meg csak 21 kredit lenne. Ez még változhat a későbbiekben? Pl. ha teljesítem első félévben a matematika nevű tárgyat, a másodikban lesz matematika 2 nevű tárgy? Vagy ez hogyan működik?
Itt a tanterv, az előző évi van fent, szemeszterekre bontva mely tárgyakat kell AJÁNLOTT felvenned. A maradékot pedig a szabadon választhatóból választod ki, annyit amennyit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!