Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van kevesebb tárgy...

Miért van kevesebb tárgy egyetemen ajánlva a páros félévekben?

Figyelt kérdés

Elsőéves leszek, még nem vagyok nagyon tisztában semmivel. Feltűnt, hogy az ajánlott félévnél a páratlanoknál legalább kétszer annyi kötelező tárgy van, mint a párosnál. Ez miért van? Ácsúszik pl az elsőből a másodikba néhány tárgy? Vagy lazább lesz a második félév tárgyak mennyiségében?

Vagy amire még gondoltam, hogy a szabadon választhatókat olyankor érdemes csinálni.

Minden hasznos infót szívesen fogadok!

2023. aug. 26. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt. Volt olyan tárgyam ami csak a félév kezdete előtt jelent meg xd. Lehet nálad is ez van/lesz.
2023. aug. 26. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"Feltűnt" - hol? A szakod mintatanervében/tanegységlistájában pontosad láthatod, melyik félévre mi kell. Neptunban csak az aktuális félévre meghirdetett tárgyakat látod, most páratlan félévben vagyunk tehát ez valahol érthető.
2023. aug. 26. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Most találtam rá😅

Valóban több tárgy van a 2.ban is, nem csak 3...

2023. aug. 26. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Az azoknak van, akik csúsznak. Örülj neki, hogy legalább néhány ilyen tárgyat is meghirdettek; amikor én jártam egyetemre, akkor nem volt ilyen.
2023. aug. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!