Ha az oktató nem tanított gyakorlatban parkolást és ezért buktam mit lehet tenni?
Elméletben a tananyagot kiküldte ahol le volz írva hogy kell parkolni meg fordulni stb. De ezt gyakorlatban nem csináltuk csak annyit h.pl akkor legyen egy Y, aztán nem ment, elkezdett üvölteni h hát nem tanulok semmit. Mondtam h csinaljuk mert elméletben tudom de kivitelezni nem.
3 evből kifutottam , előlről kell mindent kezdenem.
Vizsgán a papírt se adták oda egyébként. Igazolni nyílván nem tudom az említetteket mivel a kocsiban nincs felszerelt kamera, nálam sincs ugye. Az előző oktatóm meg ittasan vezetett, el is tiltották. Barmelyikkel kezdeni valamit?.
Semmit. Valószínűleg nem a vizsgán szembesültél először azzal, hogy nem tanítottak meg parkolni. Ha az oktató nem is csinált volna semmit, mondhattad volna az iskolának, válthattál volna oktatót, akár iskolát is.
Ha a "mit lehet tenni" arra vonatkozik, hogy ezért bárki is fog egy peták kártérítést is fizetni, a válasz az, hogy nem.
Azt nem értem, minek mindenkinek jogsi! Nem kötelező, ne feledjük, az egy kiváltság... Nem alapjog!
Hányszor jelezted a mindenkori oktató felé, hogy életedben nem parkoltál még és nem tanították meg?
Képzeld el jeleztem! Könyörögtem már szinte sírva h menjünk ki a rutinpályára de nem! Azt a valaszt kaptam h az életben sem a rutin pályán fogok parkolni. Valahol megkell tanulni... Mert az életbe meh amikor bénázol akkor azért is ordibálnak meee feltartod a forgalmat.
Nem kell mindenkinek valóban,de ne ilyen faxság miatt ugorjon már egyeseknek a nem kicsi pénze...
Csak lábjegyzet nem az 5. Alkalommal buktam és nem kell mennem pávra! Egyszerűen így volt pénzem össze tenni, hogy betudtam volna fejezni de mégsem...
Most nem azért; tudom, hogy más terület, de a helyesírás legalább olyan fontos (lenne).
Jelezted írásban az iskola felé, hogy ez nem volt meg? Jelentetted a felettesnek, esetleg a GVH-nak, Fogyasztóvédelemnek (hisz itt ugyanolyan fogyasztó vagy, mintha 1kg kenyeret vennél)?
Jelenleg nem érdekel a helyesírasom latom a hibát de nem érdekel.
Sajnos nincs férfi családtagom , nő vagyok és női oktatónál voltam utóbb. Mindig annyit kaptam h ő kiküldte a tananyagot olvasgassam... Hát akkor gondolnám a parkolást is elég elmondanom akkor.. de mindegy megszoktam már h az én életemben minden szar még ami nem lehet az is, egész életemben vêgig kísér a nyomorúság semmi nem sikerült soha minek is csodálkozok ezen is.
Igen tudom majd elásom magam ne aggódj! Tervben van h felkötöm magam ne izgulj nem rontom a levegőt!
Érdekelne ha az én életemet élnéd mennyire baxna fel ha hulyének néznek itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!