Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanár legyek, vagy orvos/kutató?

Tanár legyek, vagy orvos/kutató?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves leszek, és hamarosan el kéne gondolkodonom, hova is haladok tovább. Azonban nagyon nem tudok válsztani. Mindig is érdekelt a biológia és a kémia, ezért gondolkodom az orvosi/kutatói pályán. Egyszerűen lenyűgöz az orvosi szakma és a kutatói világ. De, nagyon szeretem a nyelveket is! Egy nyelvi tagozatos gimnáziumba is járok jelenleg is, kedvenc tantárgyam az angol és a spanyol is (persze a biológia és a kémián kívül) és a tanítás is lekötött már egészen kiskoromban is (volt, hogy tanárosat játszottam:D). Tehát szívesen lennék angol-spanyol szakos tanár is.

Úgy érzem, mindegyik pályát teljes elhivatottsággal tudnám csinálni.

Tudom, a két szakma között óriási a szakadék, de én már csak ilyen vagyok.:D

2023. aug. 16. 09:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül lenne rosszabb annál, mint ami most van. Sőt, nagy eséllyel jobb lenne.
2023. aug. 20. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!