Szerintetek keso 19 evesen gimibe menni? 8 altalanos es 3 ev zsakiskola van .Ugy donttotem hogy meg akarom szerezni az eretsegit is hogy legyen meg az is a szak melle. Kb 8,02 diak vagyok
Nem tudom mi az a zsákiskola, de látom, a magyar nyelvet nem tanították.
Azért sok sikert, akármi legyen is az a 8,02.
Ez nem tanulási kérdés?
Ha ennyire vagy csak gondos/szorgalmas, mint amit most itt tettél, akkor inkább hagyd ki.
De ha összeszeded magad, akkor viszont vágj bele.
Soha nem késő! Vágj bele!
Az évek úgy is elrepülnek, hát legyen tartalma, értelme!
Sok sikert!
De ez nem magyar átlag, így nem tudjuk, mit jelent.
Amúgy az írásodban 21 hibát találtam, ez azért elég durva.
Ban.
Ha szeretnéd, hogy erről tudjunk valamit mondani, akkor mutasd be röviden ezt az osztályozást.
Jól sejtem, hogy 10-es lenne a maximum?
Ha igen, azzal mehetsz gimibe, de nagyon fel kell kötni az alsóneműt, hogy rendesen tudj tanulni.
És valamit csinálj a helyesírásoddal is, szerintem gimihez ez kevés.
Hetes, miért lenne kevés?
Románok románul tanulnak, gondolom.
Azt mondjuk nem értem, miért gondolja hogy mi, magyarok ismerjük a román körülményeket, viszonyokat, oktatási rendszert, vagy hogy egyáltalán érdekel minket, mit csinálnak a románok.
Nem késő, most tudod még bepótolni. Én családi okok miatt esti tagozaton fejeztem be a gimit és volt 50 éves osztálytársam is ott, akivel
együtt érettségiztem, én 19 voltam, de mindenféle korú volt az osztályban. Senkit nem néztünk ki onnan, sőt drukkoltam a többieknek, hogy elérjék a céljukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!