Az egyetemj gólyatáborokban a csoportok hogy vannak elosztva, szakonként?
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 12:14
1/3 anonim válasza:
Ahogy épp kitalálják, amin én voltam alapszakon ott pl elég vegyesen volt hogy más karokon tanulókat is megismerjünk, most ahova meg mesterre megyek alapból a karom külön szervezik.
Szakonként talán annyiból nincs értelme hogy úgyis van olyan szak ahová felvettek mondjuk 20 embert és fele el se megy másikra meg 70-et, valószínűleg azért lesz egy kis keverés hogy hasonló méretű csopik legyenek.
2/3 anonim válasza:
Nálunk a FOK, ÁOK, GYTK volt együtt gólyatáborban. Volt egy forvosis, egy gyógyszerész és 4 orvosis csoport, de az orvosisokat tök random osztották szét, nem vették figyelembe a tanulócsoportokat. Egyébként pont emiatt szerintem nem volt túl sok értelme a gólyatábornak... Akikkel ott jóban lettem, azok mind más tanulócsoportba kerültek és szinte sose volt közös óránk.
3/3 anonim válasza:
Általában direkt nem szakonként osztják fel az embereket hogy megismerd a karon az embereket. Pl SZTE TTIKn az összes kb 10 szak embere össze volt keverve, proginfósok, gazdiinfósok, mérnökinfósok, biológusok, biomérnökök, vegyészek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!