2021-es gólyatáborokhoz ti hogyan álltok? Mit veszíthet valaki, ha kihagyja?
Introvertált típus vagyok, és ez a pandémiás, "maradj otthon" időszakban csak még inkább felerősödött. Ebből fakadóan bulizni sem szeretek különösebben eljárni, és ahogy hallom, eléggé aköré épülnek a gólyatáborok. Azt látom több helyen, hogy úgyis lesz hasonló beállítottságú, nem kötelező részt venni a játekokon sem, de ha pl. a csapatversenyes megoldások vannak, biztos nagyon örülnének a csapattársak, ha én mondanám, hogy ez engem nem érdekel.
Sulikezdésre azért igyekszem összeszedni magam, nyitott vagyok az új emberek megismerésére, de inkább hasonló típusúakat keresnék, szerintem a nagy bulizósok között nem tudnék elvegyülni.
Aki szintén hasonló személyiség, az gondolkozik a gólyatábor kihagyásán? Alakulnak ki már ott tartósabb baráti társaságok?
Én bulizós vagyok, de nem a legharsányabb típus.
Én ott ismertem meg a kolis szobatársam. Megbeszéltük ha ugyanabba a koliba vesznek fel, akkor kérvényezzük, hogy egy szobában legyünk. Eltelt már jó pár év, ez egy életre szóló barátság.
Másrészt, jó volt az első nap/"nulladik nap" az eligazításon, hogy sok ismerős arcot láttam a teremben.
A kolis gólyatábor még jobb volt, nagy segítség az egyetem megkezdésében és a beilleszkedéshez.
Én kihagytam, és nem bántam meg. Az eligazításos napon az 1.nap találkoztam egy lánnyal, aki szintén nem volt gólyatáborban, és igazából onnantól kezdve kb.mindenben segítettünk egymásnak, jó barátok lettünk.
Most egy másik szakra megyek, most sem tervezek menni, de nem aggódom. Biztosan lesz 1-2 olyan ember, akivel tudok beszélgetni majd az 1.napon. De ha nem, akkor majd a 2.vagy 3.napon. :) Nem kell aggódni!
Nem megyek, és nem is érdekel. Nem ettől függ, hogy találok-e barátokat.
Egy az, hogy drága nekem, kettő, hogy nem ihatok alkoholt.
Hasonló gondokkal küzdők, mint Te, kérdező :(
Igazából a covid és elzárkózás okozta szociális nehézségeim nekem is súlyosbodtak, de közben nagyon vágynék valami társaságra is. Ugyanakkor a bulizás maga nem vonz.
Még vacillálok, hogy menjek-e gólyatáborba, mert bár maga a party része nem vonz, a csapatjátékokat, csapatmunkát fejlesztő gyakorlatokat nagyon hasznosnak tartom (függetlenül attól, hogy nem kifejezetten szeretek csapatba dolgozni).
Ilyen kis fun sztori, az első hozzászólóra reagálva: középsuliba kolis voltam és két lány hasonló módon ismerkedtek meg gólyatáborba, és kérvényezték az egy szobába kerülést (pont hozzám és az én legjobb barátnőmhöz kerültek egy szobába). Egy hónap telt el és már ki tudták volna kaparni egymás szemét, holott tényleg puszilkodva, öri-barikként kaptak egymás nyakába amint meglátták egymást ugyanabba a szobába beosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!