Most mit tegyek, rám sóznak még hitelt?
Egyetemre járok, előző félévben megigényeltem 200 000 ft diákhitelt, mert nem jött össze a tandíjra való, de a kitöltésnél egyszeri alkalmat jelöltem be, erre ma reggel kapom az sms-t hogy küldték megint a számlámra.
Nem akarok ennyivel lógni, mit tegyek?
Visszalehet adni hogy ez nem kell bocs?
(bocs a helyesírási hibákért, ideges vagyok, remélem nem ezzel fogtok foglalkozni, hanem a kérdésemmel)
Az egyszeri folyósítás az igénylőlapon arra utal, hogy egy összegben kéred-e. Hogy hány féléven keresztül, azt ott kellett megadni, ahol beírtad, hogy hány félévet fogsz járni várhatóan felsőoktatási intézménybe. Ennek a szövegnek a környékén van a kérdés, hogy hány félévre veszed igénybe a hitelt. Ennek nézz utána.
Ha meg nincs meg a papírod, vedd fel a kapcsolatot a Diákhitel Központtal, telefonon is elmondják, hogy mit tehetsz és hogyan teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!