Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért sajnálták ennyire...

Miért sajnálták ennyire magukat a pedagógusok?

Figyelt kérdés

Nyáron is kapnak fizetést, nem szakadnak bele a munkába, mind tud menni nyaralni, szóval nem kereshetnek rosszul.

Van kocsijuk, ingyen ebédelnek, stb.

Szánalmas amit művelnek lassan.

2023. aug. 4. 19:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon igényesek, az biztos. Nálunk is van a családban, de óriási igényei vannak a környezetet illetően /lakás, öltözködés/. Ez lehet jó, csak sokba kerül. És akkor hol marad a környezettudatosság?
2023. aug. 4. 19:35
 2/26 anonim ***** válasza:
62%

Biztos mindet ismered ugye??

Egy középiskolai tanár, alig keres bruttó 300 ezret havonta...

2023. aug. 4. 19:40
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek ilyet is, olyat is. Az sem mindegy, hogy valaki hol tanít. Az egyik tanár ismerősöm több hónapot tölt a gyerekénél külföldön, a másik meg nyáron is bejár az iskolába.
2023. aug. 4. 19:42
 4/26 anonim ***** válasza:
75%

Akinek gazdag a férje, nyilván jól él.

És amúgy de, rohadt sok a meló vele. És a digitális b*szakodások miatt egyre több és több.

2023. aug. 4. 19:43
 5/26 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha nem marad tanár a pályán akkor ti is vinnyoghattok! Nem lesz ki tanítsa a gyerekeiteket!
2023. aug. 4. 19:45
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Kocsijuk akkor van, ha vesznek maguknak, ebédelni pedig ők sem ebédelhetnek ingyen...
2023. aug. 4. 19:46
 7/26 A kérdező kommentje:
Aki keveset keres, az nem tölti a fél nyarat, nyaralással.
2023. aug. 4. 19:53
 8/26 A kérdező kommentje:
Én nem adnék nekik fizetés emelést.
2023. aug. 4. 19:53
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

Hány tanárt ismersz?

Érdekes mert az én ismerőseim között egy tanár sem nyaralt már évek óta, max. a Balatonon pár napot.

2023. aug. 4. 19:54
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem ebédelek ingyen, nem jut nyaralásra, nincs autóm, még egy nyamvadt bicikli sem.

Van viszont egy fiam, akit egyedül nevelek, diákhitelem, amit felvettem, hogy tanár legyek (...), laptopom törlesztője, hogy legyen mit dolgoznom stb.

Nem kérek havi milliós fizetést, de hogy még egy hét van fizuig és már csak 10 rugó van a kártyámon, az nagyon méltatlan 6 év egyetem után.

2023. aug. 4. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!