Július 31-ig (ma) kell legkésőbb meghoznia a döntést az egyetemnek az átsorolásról, előfordulhat, hogy én még nem kapom meg a mai nap folyamán a döntést?
Figyelt kérdés
Vagy közölni kell ma nekik számomra is?2023. júl. 31. 11:57
11/18 anonim válasza:
31.-ig kotelesek voltak meghozni a dontest, tehat ez mar biztosan ugy van.
Gazdmenre jarunk egyebkent
12/18 anonim válasza:
#11 akkor te mar kaptal is rola emailt, hogy atraktak + latod is a neptunban is?
13/18 A kérdező kommentje:
#11 "Tanulmányok - Képzés adatok"-nál is átírták? És még valahol lehet látni a finanszírozási formát?
2023. aug. 3. 11:17
14/18 A kérdező kommentje:
Van olyan akinek a tanulmányi átlagoknál 2023/24/1 félévhez "Önköltséges" van írva?
2023. aug. 3. 16:20
15/18 A kérdező kommentje:
#4 És átkerültél? Jó lenne tudni, lehet, hogy azoknak már átírták, akik átkerültek, mi meg feleslegesen izgulunk
2023. aug. 7. 11:07
16/18 anonim válasza:
#4-es vagyok. Igen, én atkerultem szerintem ha eddig nem valtozott mar nem fog. Mennyi volt a kumulalt korrigalt kreditindexed?
17/18 anonim válasza:
én is várom az átsorolást államra… egy hete írtam a HSZO-nak, azóta telefonáltam is, és bár szóban azt mondták nem soroltak át, határozat még nem érkezett Neptunban.
Egyébként nekem úgy tűnik, hogy nagy a káosz az ügyfélszolgálatnál, egyik ismerősöm (azonos a képzési profilunk), még 31-én átsorolódott 4,42-es kumulált korrigált kreditindexszel, engem meg elvileg 5-ös kreditindexszel nem vettek át. Szóval most várom a hivatalos határozatot, hogy tudjak fellebbezni.🤷🏼♀️
18/18 anonim válasza:
Ugyanaz volt nekem is, mint #4-esnek.31-e előtt egy héttel kb már látható volt, hogy átraktak államira. 30-án meg is küldték a nyilatkozatos emailt, amit 16-áig kell leadni. BGE PSZK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!