Előfordulhat, hogy késik a diákhitel 1? (A saját felhasználású)
Figyelt kérdés
15-ig kéne megjönnie, ami hétköznap volt, de még most sem jött meg. Aggódjak?2023. febr. 17. 09:20
1/7 anonim válasza:
Nem ismerem a rendszert, de az itteni kérdéseket elnézve sokan nem kapták még meg az ehavit. Hacsak nem te írtad ki mindet :)
2/7 anonim válasza:
Megkaptad már szerintem, megkaptam én is
3/7 Banna97 válasza:
Nem mindenki, én de kaptam meg. Attól függ az egyetem milyem "gyorsan" jelenti le hogy bejelentkeztel a félévre + a FIR rendszert karbantartották 16.ig.
4/7 anonim válasza:
Diakhitel direkten ha folyosithato, akkor onnan számítva pár nap. Februárban szerdán és pénteken utalnak. Nekem hétvégén lett folyosithato, úgyhogy szerdára varom
5/7 anonim válasza:
En sem kaptam meg meg, tavaly februar 11.en mar megerkezett
6/7 anonim válasza:
Nekem se jött még , szerintem vagy most péntekig fog vagy jövőhét szerdán, mert karbantartás volt meg vannak olyan egyetemek ahol később kezdődött a téli szünet (Fűtés ) miatt az egyetem. Nálunk ma kezdődött csak a tárgyfelvétel, ha holnapig visszaigazolják az aktív félévet akkor pénteken megkapom szerintem
7/7 anonim válasza:
Bocsánat, én írtam, hogy biztos megkaptad mert én is, nem tudtam, hogy a félév aktiválás ennyire különböző időpontokban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!