Mit lehet ilyenkor az óvodával tenni?
Figyelt kérdés
Kisfiunk idén kezdi a középső csoportot. Kiscsoportban nem aludhatott ott mert nehezen birtak vele az ovónénik illetve tudják hogy otthon vagyok a kicsivel és megkértek hogy vigyem el délben. Érdeklődni szeretnék hogy van e erre valamilyen jogszabályi hivatkozás hogy a gyerek magatartás problémái vagy egyéb miatt nem aludhat ott. Hozzáteszem kezdetben ott aludt és meg is dicsérték hogy milyen ügyes.2023. júl. 31. 09:47
1/4 anonim válasza:
Nem mesz be erte delben es kesz.
2/4 anonim válasza:
Igen, neveld meg vagy vidd pszichológushoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves kettes. Nevelem de ha ott nem szólnak rá és hagyják őket verekedni kit lehet tenni? Olyan érzésem van hogy én vagyok az óvodáért és nem ők értünk.
2023. júl. 31. 10:55
4/4 anonim válasza:
"Mit lehet ilyenkor az óvodával tenni?"
De miért az óvodával?!
Ha egy gyerek nem hagyja a többi 24-et aludni vagy nyugodtan játszani, mert magatartásbeli problémái vannak, akkor az nem az óvoda hibája és nem várható el, hogy egy anyuka kényelméért a többi 24 szívjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!