Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akiket felvettek egyetemre,...

Akiket felvettek egyetemre, to kaptatok már neptun kódot? Melyik egyetem, milyen kar?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

En eskuszom nem ertem mi ez a naponta minimum 5 kerdes a neptunra raporogve.

Nem kell raizgulni, nem marad le senki semmirol. Addig orulj, amig nem kell ezt a sz.rt hasznalni.

2023. júl. 30. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Én se értem, meg ezek elvileg értelmiséginek készülnek, közbe meg minden sz.rt másoktól kérdeznek. Kis önállóság jó volna.
2023. júl. 30. 14:24
 3/9 A kérdező kommentje:
A kollégium miatt lenne rá minél hamarabb szükség, mert van az egyetemen belül kar, ahol már megkapták, van ahol nem :)) holnaptól kezdődik a pályázati időszak, nyilván jó lenne minél hamarabb látni a dolgokat, mert még át kellene jelentkeznem másik címre, de jó rendben xd
2023. júl. 30. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Általában az egyetem kiküldi ezeket az infókat az e-mail címedre vagy postai úton(ha valamiért ne lenne email).

Mivel csak most volt a pontkihirdetés még 1-2 hét mire megkapod ezeket az infókat.

2023. júl. 30. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az fasza, mert a koliba meg aug 6-ig lehet jelentkezni
2023. júl. 30. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen, megkaptam pénteken. SZTE.
2023. júl. 30. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
BGE PSZK ma küldte, de abban igaza van a többieknek hogy attól még hogy jön a sok kérdés nem fogják hamarabb küldeni. Csatlakozz inkább az egyetemi Facebook csoportokhoz és ott kérdezd, úgyis ott adnak pontosabb választ, mint mi azzal hogy most más egyetemeken mi a helyzet
2023. júl. 30. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
35%
És egyébként mi tart vissza hogy átjelentkezz másik címre? Ha már trükközni akarsz mindenképp a jövedelem adataiddal, meg hogy kivel vagy egy háztartásban, (tehát csalásra készülsz), tulajdonképpen ez nincs kötve ahhoz, hogy mikor kapsz neptun kódot. Meg amúgy se ezen múlik hogy átjelentkezel-e xD
2023. júl. 31. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Neptunban is módosítani kell a címet ha az okmányirodában már elintézte, azért van szerintem ennyire ráfeszülve. Amúgy felvételi és a Neptun bejelentkezés között is lehet ám költözni, vagy már rég más címen lakik csak eddig nem rendezte az iratokat. Nem kell egyből rosszra gondolni. D
2023. júl. 31. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!