Pótfelvételi miatt lemaradni a gólyatáborról?
Hat, ez van, most mit tudsz csinalni.
Nem veszitesz tul sokat, ha kihagyod.
Van, akinek elmeny, van,akinek nem.
En szemely szerint untam, az esti bulik jok voltak, de ez a napkozbeni bohockodas, csapatjatek neven, amik nalunk voltak, nem az en vilagom. Raadasul 40 fok volt, “elmeny” volt rohangalni a tuzo napon meg pias jatekokat jatszani 🤣 Sokan rosszul is lettek.
Szereztem par “baratot”, de tartott kb egyetem elso felevig, utana mar inkabb masokkal lettem joban.
Csak azoknak jó élmény, akik nagyon extrovertált, pörgős emberek.
Ha ilyen vagy, akkor kár, hogy kimarad, de nem tudsz mit csinálni.
Én mikor először kezdtem az egyetemet elmentem rá, nem volt rossz de nem is egy kihagyhatatlan élmény. Kövi évben aztán szakot váltottam ugyanazon az egyetemen és azóta 2 mestert is elvégeztem máshol, ezeknél már nem mentem el a gólyatáborba. Nap közben elég gagyi volt, az tényleg a szivatásról szólt de ez még 2013-ban volt, azóta volt egy botrány (talán az ELTE kapcsán) ebből hogy itatják és vetkőztetik a gólyákat, tudtommal azóta sok helyen azért ebből visszavettek. Este voltak koncertek azok jók voltak, de akikkel ott összehaverkodtam vagy más karon voltak mint én vagy pár hét után alig beszéltünk, de olyan is volt aki fél év után otthagyta az egyetemet.
Én benne voltam egy egyetemi szervezetben sok ismerős onnan lett, meg random órakról ahol csak egymás mellé ültünk és elkezdtünk dumálni esetleg kötelező csoportmunkák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!