Számítógép, laptop nélkül el lehet végezni egyetemet?
Felvettek a BGE-re.
Sajnos nincs számítógépem és laptopom sem. Laptop jobb volna a hordozhatóság miatt, mert kollégiumban fogok lakni valószínűleg.
Viszont nincs pénzem laptopra, még olyan szintűre se, amire nekem kellene, hogy oktatási anyagokat tanuljak rajta vagy beadandót írjak.
Ha nem tudok vásárolni, akkor könyvtárba járva ezeket a dolgokat meg tudnám oldani, vagy szükséges lehet, hogy lehet?
Okostelefonom van egyedül
Köszi.
Ilyenre is lehet igényelni a diákhitelt, mint a laptop?
Államilag finanszírozott formában fogok tanulni. Szóval tandíjra nem tudok igényelni.
Gratulálok a sikeres felvételihez! Milyen szak? Állami, vagy önköltséges?
Nem tudom elképzelni laptop használat nélkül az egyetemet. Ma már magához a tanuláshoz, az ügyintézésekhez, a tantárgy felvételhez, hivatalos kapcsolattartás az oktatókkal, lehetnek online feladatok is, esetleg interaktív tesztek, videós anyagok, PDF, PPT stb. feltétlenül szükséges a számítógép.
Nincs valakinek a családon belül hitelkártyája, egész kedvező kamatatozású és baráti törlesztő részlet választással lehet vásárolni laptopot.
Esetleg személyi kölcsön mondjuk az már sok esetben kevésbé kedvező, de most nagyon szükséges lenne. (Inkább ha lehet hitelkártya a kettő közül)
Esetleg barátokat, ismerősoket stb. körbe, hogy nincs e egy működő de szükségtelené vált laptop.
Tényleg nagyon fontos lenne.
Szegény családból származom, nincs számítógépünk.
A kollégiumnál is figyelembe veszik a hátrányos helyzetet.
Közben utánaolvastam a szabad felhasználású diákhitelnek, egy félévben 700.000 Ft-ot fel lehet venni, szerintem egy olcsó, használt laptop árát felveszem akkor diákhitel formájában.
4 vagyok: Melyik koleszba leszel?
Ha szegények vagytok, akkor hogy tudnak támogatni? Koli díj, étel ital egyebek?
Szeretnél dolgozni egyetem mellett
Ismeretlenül is minden tiszteletem, hogy ilyen körülmények közül államilag finanszírozott formában sikerül tovabbtani egy meglehetősen színvonalas, népszerű egyetemen.
Én is ott végeztem, azért kérdeztem, fent, hogy milyen szakra vették fel.
24 szemtemberben én is még visszamenni menni még egy BSC szeretnék elvégezni.
Gratulálok és sok sikert kívánok neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!