IKSZ naplót hogy kéne vezetni?
Figyelt kérdés
Tartottak róla bemutatót, de viszonylag régen volt, az én memóriám meg nem épp fényes. Az óraszámokat nekem kell beírni, vagy annak a helynek, ahol dolgoztam? És csak az iskolának kell lepecsételnie?#diákmunka #IskolaiKözösségiSzolgálat
2023. júl. 26. 08:49
1/1 anonim válasza:
Az első oldalán van egy útmutató.
A kitöltést rádbízhatják, de a fogadó intézmény is kitöltheti. Óraszámokat nem kell beírnod, egy intervallumot kell megadni, ami alapján évvégén összesíteni fogják a teljesített óráid számát. A fogadóintézménytől aláírja valaki, majd a sulid lepecsételi, amikor felvezeti a bizonyítványodba, hogy hány órát teljesítettél már. Tehát a fogadó intézménytől nem kell pecsét, ha csak nem azzal igazolják aláírás helyett.
Mielőtt elmész valahova a sulidnak szerződnie kell azzal a hellyel, úgyhogy azt ne felejtsd el előtte elintézni.
Figyelj oda, egy napra hány órát írtok be, mert ennek is megvannak a korlátjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!