Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » IKSZ naplót hogy kéne vezetni?

IKSZ naplót hogy kéne vezetni?

Figyelt kérdés
Tartottak róla bemutatót, de viszonylag régen volt, az én memóriám meg nem épp fényes. Az óraszámokat nekem kell beírni, vagy annak a helynek, ahol dolgoztam? És csak az iskolának kell lepecsételnie?

#diákmunka #IskolaiKözösségiSzolgálat
2023. júl. 26. 08:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az első oldalán van egy útmutató.

A kitöltést rádbízhatják, de a fogadó intézmény is kitöltheti. Óraszámokat nem kell beírnod, egy intervallumot kell megadni, ami alapján évvégén összesíteni fogják a teljesített óráid számát. A fogadóintézménytől aláírja valaki, majd a sulid lepecsételi, amikor felvezeti a bizonyítványodba, hogy hány órát teljesítettél már. Tehát a fogadó intézménytől nem kell pecsét, ha csak nem azzal igazolják aláírás helyett.

Mielőtt elmész valahova a sulidnak szerződnie kell azzal a hellyel, úgyhogy azt ne felejtsd el előtte elintézni.

Figyelj oda, egy napra hány órát írtok be, mert ennek is megvannak a korlátjai.

2023. júl. 26. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!