Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félórára lakok az egyetemtől,...

Félórára lakok az egyetemtől, de hétvégente elvállalnék diákmunkát? Mennyire lehetséges?

Figyelt kérdés
Sajna előző évben nem nagyon vettem komolyan a tanulást és nem maradtam kollégista, ezért gyűjtenék egy kis pénzt hogy legyen egy albérletem később lakótársakkal. Sajna nem tudok passziváltatni, vagyis de, de nem érné meg, nyelvvizsgára készülök és engem ismerve sokat felejtenék

2023. júl. 25. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugye előbb kellett volna gondolkodni, nem menőzni...

Mi köze a hétvégi állásnak ahhoz, hogy fél órára vagy az egyetemtől?

2023. júl. 25. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
fél óra vállalható. A hétvégi diákmunka is. Azt mondjuk nem értem miért számít az egyetem távolsága a hétvégi diákmunkán.
2023. júl. 25. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ezt én sem értem.

de amúgy én másfél órányira laktam és megoldottam

2023. júl. 25. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:

#1: nem menőztem, sok mindent nem tudtam hogy mit hogyan kell, például hogy néz ki egy zh, vagy hogy adott dolgokra hogy kell felkészülni

Egyébként köszi a válaszokat

2023. júl. 25. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Felteszem, nem is igazán érdekelt - hisz ha érdekelt volna, utánanéztél volna...

De sebaj, meg kell enni, amit főztél.

A többek által felvetett kérdésre nem reagáltál

2023. júl. 26. 08:01
 6/6 A kérdező kommentje:
De, reagáltam egy köszönömmel, mivek megtudtam hogy valaki másfél órás bejárással is meg tudta oldani a diákmunkát. És igen, sajna így jártam, remélem a mostani évem jobb lesz :/
2023. júl. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!