Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közösségi munkát kell csinálno...

Közösségi munkát kell csinálnom (50óra) és jövő tanévre megkell, hogy legyen az érettségiig. Valami úton-módon ellehet ezt "okosba" intézni ?

Figyelt kérdés
Nem a kibúvót keresem (vagyis igen), de most derült ki, hogy nekem is megkell csinálnom (hosszú). Most nyáron melózok, év közben meg nincs túlságosan sok időm munka és suli mellett. Valaki valami ötlet ?

2023. júl. 24. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"év közben meg nincs túlságosan sok időm munka és suli mellett. "

Akkor csinálsz rá időt.

2023. júl. 24. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Persze hogy lehet én 1 percet nem fogok ingyen dolgozni, lepapírozta apám tesója hogy az ő vállalkozásában tevékenykedtem ingyen közösségi szolgálat címen és kész.
2023. júl. 24. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Mi,az hogy érettségi előtt 8-9, hónappal derült ki,hogy meg kell hogy neked is legyen? 🤣 Mindenkinek kötelező. Enélkül nem lehet érettségire menni. Tanárok, osztálytársak nem szóltak? Semmilyen haverod nem csinálta? Xd

Kérdésedre válaszolva, simán meglehet. Kutya nem fogja ellenőrizni hogy te tényleg xy helyen voltál ekkora vagy akkor. Kell majd írni talán egy forgalmazást róla de azt simán ki lehet találni.

Amúgy az 50 óra egy hét alatt meg lehet kényelmesen. De max 2. Anno én is 2 hét alatt letudtam az egészet.

2023. júl. 24. 21:11
 4/5 anonim válasza:
82%
Mindent meglehet okosban csinálni. Egy jó ismerős kell, akinél közösségi szolgálatot lehet teljesíteni, és letudja papírozni neked, de akkor ha nagyon jóban vagytok.
2023. júl. 24. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismersz valakit, aki lepecsételi neked, akkor persze.
2023. júl. 25. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!