Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeptembertől jó eséllyel...

Szeptembertől jó eséllyel tanitó szakos hallgató leszek. Mire számitsak? Tantárgyak, tanulnivó mennyisége, tesi,ének... Minden infó érdekel.

Figyelt kérdés
És köszönöm nem kérek olyan kommenteket, hogy hogy fogok ebből megélni. A suli is mindegy (több egyetemre is beadtam ezen a szakon) Maga a szak érdekel részletesebben hogy mire lehet számítani.

2023. júl. 15. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Kifejezetten a könnyű szakok közé tartozik, csekély anyagmennyiséggel. Gyakorlatilag csak akkor nem abszolválod ha nem akarod.
2023. júl. 15. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

" tanitó szakos hallgató leszek. Mire számitsak?"

Hogy éhen fogsz halni a fizudból ha az országban maradsz -.-"

2023. júl. 15. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Te se jártál oda, első.

Kérdező, sok a tárgy, és sok a pepecs otthoni munka a tanulás mellett. Könnyen tanulható, hiszen a tárgyak jó része gyakorlati jellegű, annak az elmélete egyszerűbb, mint egy száraz tárgyé (azért abból is akad).

Már a gyak előtt, a módszertani órákra is sok a beadandó, óratervek, oktatási segédanyagok gyártása, ha elkezdődik a gyak, még több.

De tényleg előny, hogy azt tanulod jórészt, amit csinálni fogsz.

2023. júl. 15. 10:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es!

Köszönöm nyilván nem olvastad végig a kérdést. Leírtam hogy nem kérek ilyen kommenteket. Mi lenne a gyerekeinkkel ha mindenki így gondolkodna?!

3-as neked köszönöm. Te is tanító szakon végeztél ezek szerint. Megkérdezhetem hol?

2023. júl. 15. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ott végeztem, matekot és matek módszertant tanítok ott.
2023. júl. 15. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Melyik iskola? Sokminden függ ettől.
2023. júl. 16. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyetértek az #1 válasszal. Sok pepecs munka mellett is egyszerű, nem kifejezetten tanulós szak. ha figyelsz, megérted és tudni fogod. A pepecs meló meg attól függ, milyen jegyet szeretnél. Nyilván meg lehet írni másfél óra alatt is egy óratervet elégségesre és lehet vele tizensok órát játszani, hogy jeles legyen és ne találjon benne az oktató hibát. Én utóbbiba tartoztam, 2 napig is írtam 1-1 tervet, de abból is rengeteget tanultam, amit később tantárgyi vizsgán felhasználtam, illetve minden ilyen óraterv hozzásegített ahhoz, hogy könnyebb és gyorsabb legyen a komplex gykorlaton a vázlatírás-felkészülés.
2023. júl. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!