Ha pszichológus szeretnék lenni, hova menjek?
Pécsre szeretnék majd menni, de nem tudom, hogy ott van-e lehetőségem rá. És azt sem, hogy milyen karra. Valaki tudja, hogy ez most ÁOK, illetve TTK, vagy micsoda?
Köszönöm.
Ha pszichológus szeretnél lenni, először is nem ártana tudni, hogy mi is az. Az ÁOK-on orvosokat képeznek, például pszichIÁTEReket. Amit te keresel, az a bölcsész kar -bármilyen meglepő - pszichológia szaka, igen, ilyen Pécsen is van. De ha egyetemre szeretnél menni, nem lenne rossz, ha tudnád kezelni annyira az internetet, hogy ilyesmit ne a gyikon kelljen megkérdezned.
Elnézést a mogorva válaszért, de tényleg nehezemre esik elhinni, hogy egyesek még annyit se képesek beírni a google-be, hogy "pécs pszichológia". Szerintem tovább tartott kiírni ezt a kérdést, mint amennyi időt előbbi igénybe vett volna. És egészen biztosan tovább tartott nekem megválaszolni.
Köszi.
Nem haragszom, egyébként.
Általában nem jutnak eszembe a legkézenfekvőbb kulcsszavak, csak az volt a gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!