Hamarosan kezdem a jogsit és ahova én megyek, ott nem az iskola tartja az elsősegély vizsgát, hanem külön felkell hívnom a vöröskeresztet ha jop tudom és ők mondják mikor mehetek vizsgázni stb. (?)
Nálunk az autóiskolában volt tantermi elsősegély oktatás, de aki tartotta, az a Vöröskereszttel volt összeköttetésben. Aztán ugye nála tudtunk jelentkezni a vizsgára, de vizsgázni mi is ugyanúgy a Vöröskereszt kirendelt épületébe mentünk. Igazából mindenhogy a Vöröskereszt tartja a vizsgát, szóval itt az autóiskolának tényleg nincs sok köze. Esetleg ha személyes tantermi elsősegély oktatás érdekel, akkor lehet hogy a te autóiskoládban tudnak segíteni, hogy pontosan merre van ilyenre lehetőség. De ha felmész a Vöröskereszt weboldalára, akkor ott kint van, hogy melyik megyében hol tudsz érdeklődni a tanfolyamról. Sajnos a személyes tanfolyam szerintem már egyre kevesebb helyen elérhető és nyilván az fix időpontokban zajlik, szóval sokszor nehezen megoldható, hogy az ember bejárjon rá, de szerintem meg van az előnye a személyesnek. De azt hiszem vannak olyan elsősegély tanfolyamok, amit nem feltétlen a Vöröskereszt szervez (? ez így kérdőjelesen, de nyilván mindenhogy a Vöröskeresztnél lesz a vizsga). Szóval ha a személyes oktatás érdekelne, akkor annak utána kell nézni hogy helyileg hol van ilyesmi.
Amúgy az E-Titán alapjáraton véve nem tartalmazza az elsősegélyhez a tananyagot, vagyis pár éve nem tartalmazta, de azt hiszem az E-Titánnál van lehetőség arra, hogy azt a tananyagot is megvedd, de alapjáraton véve nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!