Módosítsak sorrendet???? Jogász szak Debrecen vagy Miskolc??? Ma még megtehetem.
10. "A legtöbb diák (incl. me) nem tanul szorgalmi időszakban"
És te érvelsz a mellett, hogy a te egyetemed milyen színvonalas egyetem. Értem.
Elmondom neked, csak a miheztartás végett, hogy egy normális egyetemen napi 2-4 órát tanulnak a hallgatók minden nap. Van persze, hogy 1-2 nap kimarad, de színvonalas helyen folyamatosan tanulni kell.
Azok alapján amiket írsz, mindenki le fogok beszélni a ME jogi karáról, irtózatosan gagyi hely lehet.
12. Amióta nem írja ki ez a platform még a százalékokat sem, azóta még nehezebb megkülönböztetni, hogy pl. a 4 karikás válaszolók akik Miskolcot éltetik azok ugyanazok-e. A kontextus azonban az volt, hogy a Kérdező az 5. pontban belinkelte a tematikákat, ahol kiderült, hogy Miskolcon sokkal gyengébb a számonkérés módja. Ezt követően az azonosíthatatlan 4 karikás tovább folytatta a Miskolc mellett érvelést azzal, hogy úgysem tanul szerinte senki szorgalmi időszakban, ezért feleslegesek a zh-k meg beugrók.
Összefoglalva: a beszélgetést folyamatában kell értékelni, ehhez nem csak az "általános iskola, negyedik osztályos tananyaga (szövegértés)" kell, hanem egy gondolatmenet megértése. Ha jogász hallgató vagy, akkor szégyellheted magad, hogy ennyi se megy.
... vagy csak, feltételezhetően, te vagy az a miskolci, aki védi a mundér becsületét, azért vagy ilyen agresszív. A végeredmény ugyanaz.
Sajnos nem sikerült felfognod a 10-es válaszoló mondandóját, kiragadtál belőle egy fél mondatod, és azon rugózol. A válaszadó pont nem azt mondta, amit te állítasz... 😂😂 Várj, segítek, idézem:
"AZ ALÁÍRÁSÉRT ZH-VAL MI A BAJ?" Ez csak egy mondat, az első, de már ebben benne van a lényeg...
Ha te ebből azt szűrted le, hogy ő azt állítja, hogy feleslegesek a zh-k meg a beugrók, és ezáltal Miskolc mellett érvel, akkor neked tényleg súlyos problémáid vannak a szövegértéssel. Szóval fuss neki mégegyszer, vagy pedig maradj csendben, és ne égesd magad tovább.
Én ugyan nem jogot végeztem, de szívből remélem, hogy TE nem vagy joghallgató. Elképzelem, hogy ügyvéd leszel... jó nagy szarban lesz az ipse, akit te képviselsz, mikor 3 egyszerű mondatot nem bírsz értelmezni, nem hogy jogszabályokat. 🤣
"a Kérdező az 5. pontban belinkelte a tematikákat, ahol kiderült, hogy Miskolcon sokkal gyengébb a számonkérés módja"
Most én leszek, aki kiragadom a kontextusából ezt az egy részt. Ezek szerint ugye szerinted is sokkal könnyebbnek tűnik a miskolci?
Én írtam hogy jó a zh-zás, mert iszonyú lusta diák voltam és jól jött a külső kényszer. És nem ME-re, hanem a Pázmányra jártam.
11#: naponta 2-4 óra tanulás? Esetleg átlagban, de az úgy jön ki, hogy vizsgaidőszak napi 8<, szorgalmi időszak napi <1. Na persze ha valaki magától is képes tanulni szorgalmi időszakban, lehet hogy kiegyenlítettebb lesz neki, de ez a ritkább eset.
"Ja és ez a sok jogász csak arra jó, hogy a bürokratikus sz@rkeveréssel megkeserítsék az emberek életét. Egyik legkártékonyabb "hivatás"."
Nem a pszichiáter, aki túl sok elektrosokk kezelést rendelt számodra? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!