Van, aki idén jelentkezett a DE- ÁJK jogász szakára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ki jelentkezett DE-ÁJK jogász szakra? Illetve hogy érzitek, hány pontotok lesz?
Tavaly 438 volt a ponthatár, idén véleményem szerint valamivel magasabb lesz az általában jól sikerül érettségik miatt, de remélem, hogy 472-476 pont körüli eredménnyel már be lehet kerülni.
Nektek mi a véleményetek erről?
Várom a meglátásokat!:)
2023. jún. 28. 20:18
1/10 A kérdező kommentje:
Jól sikerült* érettségik
2023. jún. 28. 20:18
2/10 anonim válasza:
Milyen jól sikerült érettségik?
Amúgy meg önköltségesre is be lehet jutni.
3/10 anonim válasza:
"Van, aki idén jelentkezett a DE- ÁJK jogász szakára?"
Tekintve az elmúlt évek statisztikáit, vélhetően kicsi a valószínűsége, hogy rajtad kívül senki más nem jelentkezett idén az ominózus szakra.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, én jelentkeztem, csak levelező önköltségesre, szóval én bejutok biztosan. Simán biztos, hogy be lehet majd jutni 472-476 ponttal az biztos.
5/10 anonim válasza:
Én is jelentkeztem levelezőn államira is és önköltségesen is. Utóbbira megvan a pontszám, államin kevésbé hiszek, ahhoz túl sok kellene.
6/10 A kérdező kommentje:
#2-es: én úgy látom a közvetlen környezetemben és érettségis csoportokban, hogy sok embernek szép számmal sikerült 80-90% körüli érettségit csinálnia. Önköltségesre persze egyszerűbb bekerülni, igaz nem írtam, de inkább az államilag támogatott képzésre gondoltam
2023. jún. 29. 07:07
7/10 anonim válasza:
Töriből? Az azért elég ritka. De más években érettségizettek is jelentkezni fognak, nem csak az ideiek.
8/10 anonim válasza:
Emelt szinten 80-90? Kétlem. Nekem mondjuk 87% lett.
9/10 anonim válasza:
Az én környezetemben nagyon megosztottan sikerültek az emelt törik. Ismerek olyat akinek 70-80% korul van de több olyat is akinek 30-40% körül
10/10 A kérdező kommentje:
476 pont a végleges. Reménykedek, ez azért egész jó eredmény.
2023. júl. 1. 02:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!