Egy tanárnőn tetoválás, kb környékről vállig, mindkét oldalt, mi a véleményetek erről?
Szerintem ez az a szakma ahol ez nem elfogadható.
Maga a tanárnő sem elfaghato egyébként, gúnyos szöveggel rakja ki az elsosokrol a képeket Instagram storykba.
Én is azt mondom amit az első: amíg nem valami szélsőséges irányzat a tetoválás addig nincs kifogásom ellene.
Nyilván TELJESEN más kérdés, hogy a tanítási módszerei milyenek.
Az insta storyba kitett képnél pedig én megkérdezném, hogy valóban gúnyos-e a szöveg vagy épp csak Te, szülőként nem érted a poént.
Képeket nem posztolhat isntára a tanítványokról, ez jogsértő. Hacsak alá nem írtátok, hogy teheti. A tetkó meg ízlés dolga, magamra nem tenném, máson nem zavar.
Nem akkora probléma, mint ha tanítónő sem lenne, mint a gyerekeim iskolájában, ahol kérdés, hogy ki fogja tanítani a két leendő első osztályt.
Tetoválásból is van szép és ronda. Tanárból is van elhivatott és gyenge.
Előbbi magánügy. Utóbbi lényeges. Ha rosszindulatú, akkor sok kárt tud tenni a gyerekekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!